S lítostí všem mým pražským klientů oznamuji, že od září 2017 již v Praze nebudu ordinovat. Nynějším i budoucím klientům v Turnově naopak oznamuji, že mé srdce patří do Českého ráje a od září budu ordinovat pouze zde.

2014 1206 182316 006

Od září 2017 budu působit v úplně novém rehabilitačním domečku fyzioterapeutky Mgr. Veroniky Feštrové v Doubravě u Turnova. Celé zařízení je určeno pro samoplátce, není tedy možné docházet tam na rehabilitaci na FT předpis od lékaře. Náš tým se nebude skládat pouze z nás fyzioterapeutek, ale také zde s námi bude působit psychoterapeutka, rehabilitační lékařka a masérka.

2014 1206 182822 012

  

 

 

Nápln mé práce:

- individuální fyzioterapie
- osobní tréninky
- kurzy fyzio cvičení
- kruhové tréninky
 

 

 

Kurzy fyzio cvičení

Absolutní novinkou jsou Kurzy fyzio cvičení, které pro vás s Verčou intenzivě připravujeme. Kurzy budou probíhat jednou týdně (1 hodina) po dobu 3 měsíců, ve skupince 6 lidí + lektor, takže ve velmi komorní sestavě, což je velká výhoda. Každá lekce bude zaměřená na určitou část těla- protáhneme se, budeme posilovat (budu opravovat správnost provedení a korigovat) a také vám při tom budu přednášet anatomii, kineziologii, klást důraz na stereotypy, kterým byste se měli vyhnout a co naopak dělat, abyste si pomohli. Závěrem dostanete vždy jeden či dva důležité cviky, kde bude i jejich popisek. Ty si budete vkládat do fyzio desek, které ode mě obdržíte na začátku kurzu, abyste po skončení kurzu měli materiály na cvičení.

 

Shrnutí:

- 18 hodinových lekcí, lekce 1x týdně (po dobu 3 měsíců)
- cena: 2 340 Kč (za 18 lekcí)
- skupina pouze 6 lidí
- v ceně: pravidelné protažení a cvičení, které bude vždy zaměřené na určitou oblast, či svalovou skupinu, korekce cviků v případě chyb, přednáška o dané partii (anatomie, biomechanika, důraz na špatné a užitečné stereotypy, atd.- individuální rady), desky s popsanými cviky, které považujeme za nejdůležitější.


Kurzy pod mým vedením budou probíhat v úterý v podvečer a v pátek dopoledne. Kapacita je z důvodu malého počtu účastníků na jedné lekci velmi omezena, proto se neváhejte přihlásit co nejdříve!

 

 

Kruhové tréninky


Kruhové tréninky budou probíhat v úterý večer. Po rozproudění se bude pravidelně střídat zátěž s odpočinkem. Správné provedení cviku vždy předvedu a během cvičení vám budu individuálně připomínat vaše nedostatky v provedení, aby jste je mohly okamžitě opravit a cvičení tak bylo co nejefektivnější. Cílem je pořádně se zahřát, zaposilovat si a psychicky se tak odreagovat. Po cvičení zklidníme tepovou frekvenci a protáhneme se. Sprcha vám bude po tréninku k dispozici.

O podrobnějších informacích vás budu informovat, prozatím jsou v řešení.

 



Budu se na vás těšit.

Fyzio Martina